Introduksjon

ITS Forum 2022

april, 2022

06apr08:0016:00FremhevetITS Forum 2022Type:Webinar

Detaljer

Intelligente transportsystemer – ITS-forum – 6. april 2022

Teknologi og mobilitet i smarte byer

For niende år på rad inviterer Computerworld til et glimt inn i fremtidens transport under årets ITS-konferanse. Transport er noe som påvirker og inkluderer alle, og samtidig en av sektorene som opplever raskest teknologisk vekst og nyskaping.

Enten det er vei, skinner, luft eller til havs spiller transport en nøkkelrolle når vi bestemmer hvordan fremtiden skal se ut. Det er ikke uten grunn at det er flygende biler og jetpack som står som selve symbolet på fremtiden. Transport er en livsnerve i samfunnet, og etter et år med pandemi har vi nye utfordringer og mange nye spørsmål til utvikling av transporten og de digitale løsningene.

Under ITS-forum 2022 vil du som deltager oppleve det fremste innen transport, de nyeste ideene og de smarteste hodene. Kunstig intelligens står i høysetet, med bærekraft og samfunnsansvar som viktige premisser.

Konferansen vil i 2022 endelig kunne oppleves «live» igjen, og Oslo Kongressenter står klare til å motta deg som gjest. Vi følger selvsagt alle retningslinjer fra FHI for å tilby en trygg møteplass med fag i sentrum.

Les mer og meld deg på her >>

Tidspunkt

(Onsdag) 08:00 - 16:00

Lokasjon

Oslo Kongressenter Folkets Hus

0 kommentarer til "ITS Forum 2022"

X